Pomoč Galu

1423

Na vas se obračamo s prošnjo, da pomagate našemu 7-letnemu junaku Galu, ki nujno potrebuje 2. operativni poseg v ZDA. Ker gre za samoplačniško in zelo drago ortopedsko operacijo, bo vsak vaš prispevek predstavljal pomemben delček v mozaiku k izpolnitvi  najpomembnejšega cilja. Zavedamo se, da je v današnjih dneh težko dobiti kakršnokoli pomoč, a verjamemo v solidarnost in sočutje in vas iskreno prosimo za pomoč.

Gal je prvo operacijo v ZDA že uspešno prestal. Operiral ga je priznani dr. Paley, ki pa mora v sklopu zdravljenja opraviti še eno operacijo Galovih rok, ki mu bo omogočala normalno premikanje rok. Žal je Galova diagnoza zelo redka in nam edino rešitev predstavlja dr. Paley, ki nam je po prvem posegu z nadvse vzpodbudnimi novicami ponovno prižgal iskrice v očeh in nam dal novo upanje za Gala.

Zbrana sredstva bodo šla izključno za stroške zdravljenja in se zbirajo na TRR Karitas:

Naziv: NADŠKOFIJSKA KARITAS MARIBOR, Strossmayerjeva ulica 15, 2000 Maribor TRR: SI56 0400 0026 6039 028, Sklic/Referenca: SI00 292167, namen nakazila: Pomoč GALU, koda nakazila CHAR

Iskrena hvala vsem, ki boste dokazali, da je človeku mar za sočloveka in na ta način pomagali Galu, da bo nekoč popolnoma zdrav.

Kratko finančno poročilo o zbrani in realizirani pomoči iz sklada GAL – tukaj.