Odpoved akademije in povabilo k spremljanju zahvalne sv. maše preko programa EXODUS TV

941

Spoštovani,

V preteklih dneh smo vas ob pripravah na zunanje praznovanje 30. obletnice delovanja Karitas v mariborski nadškofiji in metropoliji, povabili v ponedeljek, 12.10.2020, ob 16. uri k slovesni zahvalni sv. maši, ki jo bo daroval msgr. mag. Alojzij Cvikl DJ, mariborski nadškof metropolit v mariborski stolnici. Prav tako smo načrtovali akademijo v Slomškovi dvorani.

Žal vas moramo obvestiti, da zaradi novih razmer v kontekstu širjenja virusa Covid-19, načrtovano akademijo odpovedujemo. Prav tako vas naprošamo, da upoštevamo navodila pristojnih institucij ter zahvalno sv. mašo spremljate v ponedeljek, 12.10.2020 ob 16. uri preko programa EXUDUS TV, spletne oz. FB strani EXODUS TV (https://www.exodus.si/; https://www.facebook.com/exodus.si).

Vabimo vas, da spremljate delo in pomoč mariborske Karitas še naprej na spletni in FB strani NŠKM (www.karitasmb.si; https://www.facebook.com/karitasmaribor).

Hvala za razumevanje in ostanimo povezani v dobroti.

30. let solidarnosti in dobrote. Hvala vam za vsak dar; čas, ki ste ga darovali kot prostovoljci, sodelavci; zaupanje, ki smo ga bili deležni ob pomoči v vaši stiski.

‘Ponudi svojo roko’ (prim. Sir 7,23)