Objava prostega delovnega mesta

1904

RAZVOJNI KOORDINATOR (STROKOVNI SODELAVEC)

Nadškofijska Karitas Maribor vabi v svoje vrste novega sodelavca, ki bo opravljal delovne naloge na delovnem mestu RAZVOJNI KOORDINATOR (strokovni sodelavec). Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za določen čas, in sicer čas nadomeščanja delavke na porodniškem dopustu in dopustu za nego in varstvo otroka, s polnim delovnim časom 40 ur na teden.

Delovne naloge obsegajo neposredno pomoč poslovodstvu pri načrtovanju, vodenju, evalviranju – vrednotenju ter trajnostnemu izboljševanju strokovnih nalog, vodenje organizacijskih oz. projektnih enot ter aktivno sodelovanje pri delovanju projektnih skupin, neposredno delo z uporabniki, organiziranje programov izobraževanja za uporabnike, sodelavce, prostovoljce in širšo javnost, skrb za trajnostni razvoj programov in zagotavljanje potrebnih sredstev – priprava in izvedba zagovorniških in dobrodelnih akcij, spremljanje zakonskih podlag s področja delovanja NŠKM ter priprava programskih in sistemskih rešitev ter predlogov poslovodstvu, pripravljanje pisnih poročil ter analiz s področja dela, moderiranje spletne klepetalnice in fb profila, spremljanje področne zakonodaje in priprava programskih in sistemskih rešitev,….

Prijavijo se lahko kandidati s končano VII. stopnjo izobrazbe, osnovnim znanjem nemškega in angleškega jezika, znanjem urejanja besedil in preglednic, vozniškim izpitom B kategorije. Zaželeno 5 let delovnih izkušenj (štejejo tudi neformalno pridobljene izkušnje) in znanja s področja HACCP.

Kandidati naj vloge za zaposlitev z dokazili o pridobljeni izobrazbi in delovnih izkušnjah pošljejo po elektronski pošti na e-mail darko.bracun@karitasmb.si . Kontaktna oseba za dodatne informacije je generalni tajnik Nadškofijske Karitas Maribor, g. Darko Bračun, GSM: 051-370-699. Vloge za zaposlitev sprejemamo izključno na elektronski naslov do petka, dne 28.09.2018.